Ga naar de inhoud

Audeze is een in de VS gevestigd, bekroond premiumtechnologiebedrijf dat enkele van de meest geavanceerde audiooplossingen ter wereld ontwerpt en bouwt. Met een gebruikersbestand bestaande uit Grammy-winnende opnametechnici, audiofielen, top eSports-atleten en gespecialiseerde medische faciliteiten, is Audeze een van de meest gerespecteerde audiobedrijven ter wereld.

Audeze werkte vanuit een garage in Zuid-Californië onder een poster voor ‘2001: A Space Odyssey’, die de bedrijfsnaam inspireerde, en begon in 2008 een zoektocht om NASA-technologie aan te passen aan ongelooflijke audioproducten met hoge resolutie. In de jaren die volgden is Audeze het meest bekroonde merk op het gebied van premium hoofdtelefoons geworden.

Audeze wordt geleid door de oprichters, CEO Sankar Thiagasamundram en CTO Dr. Dragoslav Colich, wiens visionaire ambitie en technische kennis samenkomen om onze innovatieve producten op de markt te brengen. Gericht op wetenschap, innovatie en vakmanschap, strekt Audeze’s compromisloze audio zich uit van gepatenteerde planaire magnetische technologie en op maat gemaakte transducers tot AI-aangedreven oplossingen voor onberispelijke geluidsweergave en meeslepende ruimtelijke audiotoepassingen.

De innovaties van Audeze hebben geleid tot negen Amerikaanse patenten, en dat blijven er nog steeds.

Elke vlakke magnetische en elektrostatische driver van Audeze wordt gebouwd in hun fabriek in Orange County, Californië. In feite zijn ze de grootste fabrikant van flexibele printplaten in de VS geworden. Het toegewijde Amerikaanse team assembleert en test elke hoofdtelefoon in onze LCD-, MM-, CRBN- en in-ear-series met de hand.

Collecties

  • Flagship serie
  • MM-serie
  • Reference serie
  • Origins-serie