Ga naar de inhoud
DEVIALET-ingenierie-Logo-3

Devialet is een akoestisch ingenieursbedrijf dat opereert op het snijvlak van luxe en geavanceerde technologie.

Devialet heeft een missie om geluid terug te brengen naar waar het thuishoort in het leven van mensen door middel van gedenkwaardige audio-ervaringen.
De basis van het succes van Devialet is een reeks radicale gepatenteerde innovaties die in elk Devialet-product zijn ingebed: Expert Pro-versterkers, Phantom-luidsprekers, Devialet Gemini echte draadloze oordopjes, Devialet Dione-soundbar en Devialet Mania draagbare luidsprekers.

Door ongeëvenaarde geluidskwaliteit te koppelen aan een strak en modern ontwerp, stellen de ingenieurs van wereldklasse van Devialet een hoge standaard voor innovatie en verleggen ze de grenzen van wat met audio-engineering kan worden bereikt.

 

Sinds de oprichting heeft Devialet ernaar gestreefd om geluid een rechtmatige plaats in ons leven te geven. En combineerde deze ambitie met uitzonderlijke industriële middelen en talent.

Het bedrijf, en het ensemble van talenten dat zich sinds 2007 bij het bedrijf heeft aangesloten, kent snel succes. Devialet is nu aanwezig in bijna 70 landen en genereert meer dan 65% van zijn omzet internationaal, waarmee hij de uitdaging aangaat om een ​​onbetwiste leider op het gebied van akoestiek te worden, die binnenkort alle momenten van ons leven bestrijkt.

Devialet werd geboren uit de ontmoeting van drie beeldenstormers: Pierre-Emmanuel Calmel, ingenieur; Emmanuel Nardin, ontwerper; en Quentin Sannié, ondernemer. Deze oprichters deelden een gemeenschappelijk geloof in de fundamentele rol die geluid speelt in ons dagelijks leven: muziek, maar ook de stemmen die ons met anderen verbinden en de stilte die ons met ons innerlijke zelf verbindt.