Silent Angel neemt zijn plaats in als een baanbrekende krachtpatser op het gebied van hifi-streaming, toegewijd aan het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor audiofielen en liefhebbers van high-end audio.

 

Silent Angel verbetert auditieve ervaringen en levert onberispelijke componenten voor hifi-streaming netwerken. Met een niet aflatende toewijding aan innovatie omvatten hun prestaties onder meer VitOS, een in-house audio-besturingssysteem, een krachtige Roon-muziekserver en -streamer, anti-interferentie netwerkswitches, een solide lineaire voeding en premium accessoires.

De innovatie van Silent Angel draait om een ​​uitgebreid hifi-audiobronsysteem, dat ruis uitroeit, jitter minimaliseert en zorgt voor stabiel vermogen voor puur geluid. Elke stap is gewijd aan het toppunt van hifi-plezier.

 

Silent Angel is haar muziekreis in 2014 begonnen. Het feit dat een digitaal muzieksysteem meer gegevens bevat dan een cd, maar dat de geluidskwaliteit daar niet mee kan concurreren. Het plezier van het luisteren naar de hoge geluidskwaliteit van muziek moet behouden blijven.

Silent Angel wil de kracht van digitale muzieksystemen ontketenen. Het zou beter moeten zijn dan een CD.