Occasion Siltech Explorer 180IX 1.0m XLR

 495,00

Occasion Siltech Explorer 180IX 1.0m XLR

De gebalanceerde instapverbinding van Siltech maakt gebruik van een getwist paar zeer zuivere monokristallijne koperen geleiders en wordt afgesloten met Neutrik XLR-connectoren met vergulde contactpinnen.
Specificaties
Metallurgie: Monokristallijn koper
Constructie: gedraaid coaxiaal paar
Isolatoren: Kapton, Teflon en Super-afscherming
Kernen: 2

 

Beschrijving

Explorer is Siltech’s audiofiele assortiment kabels op instapniveau, bestaande uit ongebalanceerde en gebalanceerde verbindingen, luidsprekerkabels en digitale verbindingen, inclusief USB- of FireWire-aansluitingen.

Ontworpen om een ​​voorproefje te geven van wat mogelijk is met onze hoogwaardige producten, maar zonder de kosten, is de kennis die is vergaard uit bijna vier decennia van onderzoek en ontwikkeling gestoken in dit toegankelijke assortiment hoogwaardige kabels.

De kern wordt gevormd door de op maat gemaakte 6N monokristallijne koperen geleider van Siltech, die ultrazuiver is voor signaaloverdracht met extreem weinig verlies. Dit wordt ondersteund door innovatieve diëlektrische materialen met dubbellaagse Kapton-Teflon-isolatie ter bescherming tegen mechanische, radiofrequentie- en elektromagnetische interferentie. Uitstekende constructiekwaliteit betekent dat het gebouwd is om lang mee te gaan.

Hoewel Siltech wereldberoemd is vanwege de geavanceerde zilveren geleiders, is ons Explorer-assortiment met koperkern geen slechte relatie.

Specificaties:

Specifications
Metallurgy:
Monocrystal copper

Construction:
Twisted coaxial pair

Insulators:
Kapton, Teflon & Super shielding

Cores:
2