Astell&Kern Hoesje voor de Futura SP3000 Mediaspeler

 218,00

De perfecte pasvorm en de beste grip
De hoes van de SP3000 is gemaakt van hoogwaardig plantaardig leer van BADALASSI CARLO en beschikt over een hoge mate van volledigheid die past bij de waardigheid van de A&ultima SP3000. De case is verkrijgbaar in de kleur zwart en wordt om het hele product gewikkeld, waardoor uitstekende bescherming en de beste grip wordt geboden met een perfecte pasvorm.

Categorieรซn: , , Tags: , , ,
Leer van BADALASSI CARLO
Badalassi Carlo, een leerlooierij opgericht door CARLO BADALASSI, professor aan een leerschool in de regio Santa Croce, produceert al meer dan 40 jaar leer door de traditionele plantaardige verwerkingsmethode van leer te integreren die in Toscane is ontwikkeld met zijn unieke theorie en technologie. . De verwerking van plantaardig leer is een milieuvriendelijke leerproductiemethode die veel tijd in beslag neemt door het leer alleen te looien met tannines die uit planten worden gehaald.

[Minerva] ZWART hoesje
Minerva-leer is, in tegenstelling tot Minerva Box, een effen, ongefreesd leer dat er in eerste instantie mat uitziet, maar naarmate het gewend raakt, wordt de kleur dieper en neemt de glans toe, zodat je de verandering in de loop van de tijd kunt zien en voelen.
Minerva is plantaardig gelooid leer gemaakt volgens de unieke Vacchetta-methode uit Toscane. In eerste instantie ziet het leer er mat uit met een gebrek aan glans, maar na verloop van tijd voegt het een natuurlijke glans toe en verdiept de kleur.
Dit komt omdat er geen kunstmatige coating op het leeroppervlak zit, waardoor de glans op natuurlijke wijze ontstaat door de olie die in het leer zelf zit tijdens het gebruik. Net als andere plantaardig gelooide leersoorten wordt Minerva vooral mooi met de tijd.
Specificaties:

General Specifications

Model
SP3000 Case

Material
Badalassi Carlo – Minerva

Colors
Black