Vivid Audio Kaya S12 Boekenplank luidspreker

 6.798,00

KAYA S12 levert zoals elke Vivid Audio-luidspreker een fijn gedetailleerd, transparant geluid. Het kleine formaat maakt het de perfecte studiomonitor of een geavanceerde luidspreker voor gebruik in een meerkanaals systeem.

Charmant als de V1 uit de OVAL-serie, maar gebouwd met technologie van GIYA-luidsprekers, is KAYA S12 een nog toegankelijkere manier om de transformerende Vivid Audio-benadering te brengen in de muziek waar je het meest van houdt.

Cruciaal is dat, ondanks het geringe interne volume van 12 liter, de KAYA S12 gebruik maakt van de gepatenteerde, exponentieel taps toelopende buisbelaste reflex, die voor het eerst werd ontwikkeld voor zijn veel grotere broer, de GIYA G1, maar op zo’n manier rond de binnenkant van de behuizing is gewikkeld dat resonantie in alle richtingen.

Geniet van deze bijna ideale belasting dankzij de nieuw ontworpen C100L-driver met lange slag die zuivere, nauwkeurige bassen en ongekleurde transparante middentonen levert op een verrassend hoog niveau. Hoge frequenties worden afgehandeld door dezelfde hoogwaardige D26-tweeter met taps toelopende buizen die over het gehele Vivid-bereik wordt gebruikt. KAYA S12 is gegoten uit composietmateriaal dat verkrijgbaar is in een reeks standaard en aangepaste auto-afwerkingen.

KLEINE VOETAFDRUK, REUZE PRESTATIES
Net als KAYA 25 is ook de KAYA S12 een tweewegsysteem. Hoewel het de kleinste Vivid Audio-luidspreker ooit is, is de techniek net zo groots en afgeleid van zijn grotere broers en zussen. KAYA S12 is in elk opzicht een echte Vivid Audio-luidspreker. Als grootte ertoe doet, is KAYA S12 de beste kandidaat om grootse prestaties te leveren.

DE PERFECTE [MULTI-KANAALS] MONITOR
Gezien het bescheiden formaat zijn eindeloze toepassingen mogelijk. Van pro-audioproductiestudio’s tot meerkanaalsopstellingen en thuisbioscopen. KAYA S12 is gemakkelijk te integreren in elke omgeving. Met de ultramoderne optionele standaard transformeert KAYA S12 in een prachtig uitgebalanceerd designstatement.

Van top tot teen legt de S12 een compleet nieuwe lat voor de technische verfijning en haalbare prestaties die mogelijk zijn in zoโ€™n klein pakket. KAYA S12 is een ware ode aan de vreugde.

Kleur:

Piano Black, Lexus Pearl White, Oyster Matte

Specificaties:

Configuration
2 way 2 driver system

Cabinet material
RIMCast PU resin

Cabinet colour
Piano Black, Lexus Pearl White, Oyster Matte

Bespoke colour
Any PPG automotive colour available on request

Drive units
HF: D26 โ€“ 26mm Tapered Tube loaded alloy dome
LF: C100L โ€“ 1 x 100mm alloy cone unit
Bass loading Exponentially Tapered Tube enhanced bass reflex

Sensitivity 85dB @ 2.83VRMS at 1m on axis

Nominal impedacnce (ฮฉ) 8ฮฉ (5,3ฮฉ Min)

Frequency range (Hz) 45 โ€“ 25,000 Hz (-6dB)

First D26 Break Up mode: 44,000 Hz

Harmonic distortion
(2nd and 3rd harmonics) < 0.5% over frequency range at 1W

Cross over frequencies (Hz) 3,000

Recommended amplifier power 25W โ€“ 125W