Ifi IPower Silent Power Elite Power Supply 5V-, 12V-, 15V- of 24V Voeding

 299,00

iPower Elite van iFi-audio: Stil als een batterij. Geen gedoe.
Over technologie gesproken; Onder het geëxtrudeerde aluminium chassis van vliegtuigkwaliteit schuilt serieuze hardcore technologie:

  • 60 W hoogwaardige adaptieve multi-mode controller, geoptimaliseerd voor hoge efficiëntie, laag stand-by vermogen en ruisvrij ontwerp
  • Frequentie-shuffling-techniek om uitstekende EMI-prestaties te bereiken
  • 400% toename van de voedingscapaciteit voor de adaptieve multi-mode controller
  • Extra grote vermogens-
  • MOSFET Transformator met lage lekkage RF-ontworpen printplaat
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Over technologie gesproken
Onder het geëxtrudeerde aluminium chassis van vliegtuigkwaliteit schuilt serieuze hardcore technologie: 60 W hoogwaardige adaptieve multi-mode controller, geoptimaliseerd voor hoge efficiëntie, laag stand-byvermogen en ruisvrij ontwerp Frequentie-shuffling-techniek om uitstekende EMI-prestaties te bereiken 400% toename van de voedingscapaciteit voor de adaptieve multi-mode controller Extra grote vermogens-MOSFET Transformator met lage lekkage RF-ontworpen printplaat

Elite-ontwerp en specificaties
De iPower Elite heeft: <1uV geluidsvloer Speciaal circuitontwerp voor een fluisterstille geluidsvloer met behulp van zorgvuldig uitgekozen componenten Nieuwste actieve ruisonderdrukking 2 Volledig unibody aluminium chassis met ingebouwd koellichaam.

Vlaggenschepen aandrijven.
Dure apparatuur wordt doorgaans geleverd met generieke voedingen. Dit is hetzelfde als supermarktbrandstof in een Ferrari stoppen. Het verdient het beste, maar krijgt het niet. De generieke SMPS-voeding (PS) is erg luidruchtig.
Veel geüpgradede audiofiele lineaire PS zijn beter, maar hebben nog steeds enorme ruis bij de rectificatiefrequenties en bij veelvouden van 50 Hz, 100 Hz, 150 Hz (of 60, 120, 180 voor 60 Hz-landen) enz. De iPower Elite is ontworpen om soepele en stille kracht te leveren. Het geeft uw streamer/DAC/versterker alle stille, schone kracht van een batterij, zonder het gedoe.
Onze verbeterde Active Noise Cancellation II® is gebaseerd op militaire technologie en annuleert actief alle binnenkomende ruis. Het doet dit op een vergelijkbare manier als hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking: het genereert een signaal dat identiek is aan dat van de binnenkomende elektrische ruis, maar in de tegenovergestelde fase, waardoor het actief wordt onderdrukt. Dit is zeer effectief bij het verwijderen van laag- en middenfrequente ruis, terwijl passieve isolatiefilters omgaan met hogere frequentie-interferentie. Deze combinatie is meetbaar effectiever in het uitroeien van ruis die het USB-signaal aantast dan apparaten die uitsluitend afhankelijk zijn van passieve filtering.
Het werkt met vrijwel elk apparaat met gelijkstroomvoeding en is verkrijgbaar in 5, 12, 15 en 24 volt. Schoon, beter dan audiofiele kracht.
Voltage:

5V/5A, 12V/4A, 15V/3,5A, 24V/2,5A

Specificaties:

Input:
100-240VAC (50-60Hz/1,5A)

Output:
5V/5.0A, 12V/4,0A, 15V 3,5A

Ouptput plug:
5,5×2,1mm, 5,5×2,5mm Reverse Poliarity Plug White

Noise floor
1 Micro volt

Afmetingen
148 x 55 x 50 mm
5,8"x 2,2" x 1,3"

Gewicht
550g
1,2lbs

Garantie
12 maanden