Roon: De revolutionaire muziekspeler voor echte muziekliefhebbers

Music is Magic is gecertificeerd Roon dealer

Roon is een revolutionaire muziekspeler die de manier waarop je je muziekcollectie verkent en uitbreidt, transformeert terwijl je geniet van je muziek op al je apparaten.

Roon brengt je lokale bestanden en gestreamde muziek samen in een uitgebreide, naadloos verbonden digitale bibliotheek. Het nodigt je uit voor boeiende ontdekkingstochten door muziek, telkens wanneer je begint te luisteren.

Het werkt moeiteloos met duizenden Roon Ready-, AirPlay-, Chromecast- en USB-apparaten. Met Roon ARC heb je de vrijheid om overal te luisteren, waar je ook bent.

Ervaar en beleef

Het combineert je lokale muziekbestanden met streams van diensten zoals TIDAL, Qobuz en KKBOX, waardoor een uitgebreide digitale bibliotheek ontstaat die je keer op keer uitnodigt tot nieuwe en meeslepende muzikale ontdekkingsreizen. Daarnaast transformeert Roon je online muziekbibliotheek in een echte verzameling, verrijkt met gedetailleerde informatie zoals artiestenbiografieën, albumrecensies, trackcredits, songteksten en tourdata.

Roon maakt het vervolgens gemakkelijk om overal naar je uitgebreide muziekcollectie te luisteren.

Thuis werkt Roon naadloos met duizenden Roon Ready-, AirPlay-, Chromecast-, HDMI- en USB-apparaten. En wanneer je onderweg bent, kun je met Roon ARC je complete Roon-bibliotheek en alle krachtige functies ervan in je zak meenemen via een prachtige mobiele app.

Music is Magic is een gecertificeerde partner van Roon. Wij staan klaar om je alles te vertellen over de mogelijkheden die Roon biedt.