Ricable Supreme HDMI MK II kabel

 64,00 109,00

De tijd dat de gebroeders Lumière massa’s mensen vermaakten met de ‘magie’ van de vroege cinema zijn al lang voorbij, maar zelfs vandaag de dag worden we nog steeds gefascineerd door speciale effecten of Oscar-winnende optredens. Videoweergave heeft grote stappen gemaakt richting het punt van Hoge Resolutie, dat wil zeggen een resolutie die vaak nog fijner is dan de werkelijkheid. Bij dit soort digitale audio-videoweergave is de hoeveelheid gegevens indrukwekkend en het hebben van een standaardkabel maakt alle moeite om de beste apparatuur op de markt te kiezen nutteloos.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , ,

Waarom hebben we besloten om met een MKII-revisie een HDMI-kabel te verbeteren met een verouderde versie zoals 2.0b? Simpel, omdat Supreme HDMI verdomd goed presteert met dit soort aansluitingen, die nog steeds heel gebruikelijk zijn in heel veel audio/videosystemen, en in deze contexten vaak zelfs beter presteert dan Visus 2.1.

Een andere zeer belangrijke reden voor deze upgrade is de introductie in de hifi-audiowereld van het I²S-protocol via de HDMI-poort. Dit type digitale verbinding, dat steeds vaker aanwezig is in de elektronica, heeft overdrachtsvereisten die niet voldoen aan de HDMI-standaarden, zoals het geval is in de videowereld. We hebben vastgesteld dat om dit type INTERCONNECT naar een aparte klok te kunnen voeren, de constructiestructuur van Supreme HDMI is veel beter dan HDMI 2.1-kabels.

Het is belangrijk om te onthouden dat om te kunnen genieten van de prestaties en functionaliteit van de I²S via HDMI-poort, het essentieel is dat de twee apparaten dezelfde pin-out hebben, aangezien er geen echte standaard bestaat zoals die voor HDMI-video, en het kan dus gebeuren dat heb twee apparaten met verschillende pinouts.

Verwijderbare shell, geweldig comfort
Het is vaak het geval, vooral als het gaat om thuisbioscoopsystemen, dat we worden geconfronteerd met de noodzaak om HDMI-kabels in gegolfde of kabelgoten te plaatsen, en dit wordt een probleem wanneer de connector te groot is om door de muur te passen.

Om dit ongemak te ondervangen heeft Ricable een verwijderbaar omhulsel in Supreme HDMI geïmplementeerd om de kopgrootte van de connector aanzienlijk te verkleinen en een gemakkelijke doorvoer in buizen met een speling van 20 mm mogelijk te maken.

De procedure is heel eenvoudig: volg de instructies die bij het product zijn geleverd, draai eenvoudigweg de twee schroeven los die de connectorbehuizing op zijn plaats houden, verwijder even de behuizing, voer de kabel door de ribbels en monteer de behuizing opnieuw zodra de procedure is voltooid.

Supreme, uitstekende HDMI 2.0-prestaties.
Optimaliseer uw systeem door verbluffende gegevensoverdracht met Ricable Supreme, de HDMI-kabel met een overdrachtssnelheid van +65% (bandbreedte 29 Gbps) via standaardkabels. TMDS- en HEAC-geleiders zijn gemaakt van puur 24 AWG monokristallijn OCC-koper met vaste kern, met speciale dubbele afscherming.

Als HDMI 2.0b-gecertificeerde kabel voldoet de Supreme-serie niet alleen aan de minimale specificaties, vereist door het HDMI-consortium, maar overtreft deze ruimschoots en biedt altijd het beste op de markt. De Supreme-serie is achterwaarts compatibel met HDMI 1.4 en 1.3, zowel qua functionaliteit als qua features.

Ricable Supreme is geheel in Italië ontworpen en ondersteunt 4K-60Hz, Ultra HD 3D. Volledige ondersteuning voor dynamische HDR en ARC. Ondersteuning voor native 21:9 groothoekweergave, hetzelfde afspeelformaat als in bioscopen, wat de toekomst is van Home Entertainment. Native ondersteuning voor maximaal 32-kanaals audio voor een ongekende multidimensionale ervaring.

 

Lengte

0,5 m, 1 m, 1,5 m, 2 m, 3 m, 5 m