Ricable Visus HDMI 2.1 kabel

 65,00 110,00

Wat is er nu fijner dan samen met het gehele gezin naar een spannende film kijken. Dankzij de technische vooruitgang van de afgelopen jaren kunnen we nu ook films in bioscoopkwaliteit thuis beleven. Een UHD televisie en hoogwaardige AV componenten zijn niet voldoende, want ook de connectie tussen de apparatuur is van cruciaal belang voor de best mogelijke doorvoer van highres audio en video informatie.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

De Visus HDMI 2.1 4K/8K UHD kabel is specifiek ontworpen voor het gebruik met de meest moderne AV componenten. , waarmee een optimale entertainmentbeleving wordt ervaren. Dankzij het gebruik van de kwalitatief beste materialen beleeft u een vloeiende entertainment met een perfect contrast en definitie. Wanneer u gebruik maakt van een highend meerkanaals geluidssysteem zult u bovendien genieten van een natuurgetrouwere geluidsweergave, zuivere conversaties en indrukwekkende geluidseffecten.

Om te kunnen genieten van de beste prestaties en alle functionaliteit van HDMI 2.1 is het essentieel dat alle aangesloten apparaten, van bron en tussenliggende componenten tot televisie, de HDMI 2.1 standaard ondersteunen. De content dient bovendien niet gecomprimeerd of lossless te zijn. Indien zowel uw entertainment en uw componenten aan deze voorwaarden voldoen, zult u met de aanschaf van een Visus HDMI-kabel het maximale uit uw hoogwaardige home cinema set hal

Lengte

0,5 m, 1 m, 1,5 m, 2 m, 3 m