Ricable Dedalus AES/EBU kabel

 251,00 325,00

De DEDALUS AES/EBU is ontwikkeld om het uiterste te halen uit geluidssystemen uit de absolute topklasse. Hij verbindt digitale componenten als CD-spelers en streamers met uw Digital to Analog Converter (DAC). De constructie is van het hoogste niveau, met gebruikmaking van uitsluitend hoogwaardige materialen. De Dedalus AES/EBU is een kostbare kabel, toch is de prijs-kwaliteitsverhouding ronduit scherp. Deze kwaliteit en afwerking vindt u nergens anders in deze prijsklasse, zelfs niet bij benadering.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

Aspirant-kopers van de Dedalus-serie hebben meestal al lang geleden de overstap gemaakt naar de betere kabel, ook als het om digitale kabels gaat. Maar zelfs voor die groep zal de Dedalus AES/EBU zijn waarde overtuigend bewijzen. Omdat de doorgifte van het signaal net weer wat vloeiender plaatsvindt en storende zaken als ruis, jitter en andere vormen van geluidsvervuiling bij deze kabel volstrekt afwezig zijn, ervaart u toch weer meer rust en detail. Wat vaak als eerste opvalt: strakke, diepe bassen. En bij nadere beluistering: meer rust in midden- en hoogbereik en een breder geluidsbeeld.

De Dedalus AES/EBU is direct afgeleid van de Invictus, de absolute topserie van Ricable. Ze delen dan ook het overgrote deel van de technische specificaties. Zo is daar het gepatenteerde R-TEC isolatiesysteem, waarbij gebruik is gemaakt van drievoudige afscherming – koper, aluminium en magnesium – tegen ruis, interferentie en ander ongemak. De XLR-connectoren komen uit de absolute toprange van Neutrik. De geleiders zijn vervaardigd van Ricable’s gepatenteerde Copper 7N MARC (Multicore Annealed Ricable Conductor). Dat alles garandeert vloeiende doorgave van uw digitale signaal, bij een volledig stabiele impedantie van 110 ohm. Het resultaat is een volledig neutraal, ‘clean’ en ongekleurd geluid dat uw favoriete muziek doorgeeft exact zoals die bedoeld is.

Lengte

0,5 m, 1 m, 2 m, 3 m