Vivid Audio Giya G4 Vloerstaande luidspreker

 33.995,00 36.495,00

Met de G4-luidspreker kunt u zelfs in de kleinste ruimte genieten van het authentieke GIYA-geluid en de esthetiek. We hebben dezelfde technologie van wereldklasse die u in onze grotere GIYA-luidsprekers aantreft, zorgvuldig in een behuizing van slechts één meter hoog ondergebracht. Het resultaat is een luidspreker met echt karakter en aanwezigheid, die kracht en prestaties levert die zijn bescheiden afmetingen ver te boven gaan. De echte GIYA-luisterervaring: gecondenseerd, niet gecompromitteerd.

DE DRIVE NAAR PERFECTIE
Ondanks zijn bescheiden afmetingen is de GIYA G4 een echte vierwegluidspreker, met vijf drivers die allemaal volledig in eigen huis zijn ontworpen en gemaakt. De C100S lage middentonen en dubbele C125L basdrivers zijn speciaal ontworpen om de maximale output uit hun compacte conussen en chassis te halen. Hoge en middenfrequenties worden verwerkt door dezelfde D26- en D50-drivers, met onze gepatenteerde Tapered Tube-belasting, als de rest van de GIYA-familie. Het transparante, nauwkeurige en volledig natuurlijke geluid is alles wat je zou verwachten: wat je misschien zou verbazen is het enorme gewicht en de kracht van dat geluid.

BAS OP EEN ANDERE SCHAAL
De basprestaties van een luidspreker zijn afhankelijk van het kastvolume en de afmetingen van de driver. Maar zelfs als kleinste lid van de GIYA-familie produceert de G4 bas met een verbazingwekkend gewicht en kracht. Als je een bas wilt die je kunt voelen, en die de buren wakker zal maken en foto’s van de muur zal schudden, dan zal de G4 het leveren; Geen probleem. Maar bas is meer dan alleen hoe luid het is. De G4 produceert dezelfde ongelooflijk strakke, gearticuleerde bas, vrij van vervorming en onscherpte, als de andere GIYA-modellen – en zo moeiteloos en natuurlijk dat je zo lang als je wilt kunt luisteren zonder vermoeid te raken.

GEEN RECHTE LIJNEN, HARDE RANDEN OF HOEKEN
Met de GIYA G4 is het hebben van een kleine ruimte geen belemmering om te genieten van je favoriete muziek in al zijn diepte, details en emotionele kracht. De GIYA-filosofie is om het duidelijkste beeld van de voorstelling te geven. De kenmerkende behuizing van de G4, gemaakt van een sandwich van GRP- en balsahoutcomposiet, is ontworpen om de reflecties en resonanties te elimineren die de muziek vertroebelen en kleuren. Geen rechte lijnen, harde randen of hoeken: precies dezelfde vloeiende rondingen die je in de natuur aantreft, waardoor het geluid zich zuiver en ononderbroken voortbeweegt.

Kleur

pearl white, piano black, Kleur naar wens